![]() ![]() Chili sin carne![]() Vegetarisk variant av den populära, kryddiga böngrytan. Här med hela bitar av quorn. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Rensa och skölj chilin. Finhacka den. Skala och klyfta löken. Skala och skär morot och palsternacka i stora bitar. Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Rensa, skölj och dela champinjonerna. Fräs chilin och grönsakerna i en stekgryta så de får fin färg och börjar mjukna. Lyft ut grönsakerna och stek champinjonerna lätt. Lyft ur svampen och ställ åt sidan. Stek quornbitarn så att de får fin färg. Lägg i vitlöken, kryddorna och honung. Tillsätt bönor, tomatkross, vatten, buljong och puré och låt grytan koka upp. Låt nu grytan småputtra i cirka 10 minuter. Tillsätt nu grönsakerna och svampen. Låt småkoka i ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och varmhåll grytan. Servera grytan med ris, potatis eller nybakat bröd. ![]() ![]() ![]()
|
|