Chili sin carneVegetarisk variant av den populära, kryddiga böngrytan. Här med hela bitar av quorn. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Rensa och skölj chilin. Finhacka den. Skala och klyfta löken. Skala och skär morot och palsternacka i stora bitar. Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Rensa, skölj och dela champinjonerna. Fräs chilin och grönsakerna i en stekgryta så de får fin färg och börjar mjukna. Lyft ut grönsakerna och stek champinjonerna lätt. Lyft ur svampen och ställ åt sidan. Stek quornbitarn så att de får fin färg. Lägg i vitlöken, kryddorna och honung. Tillsätt bönor, tomatkross, vatten, buljong och puré och låt grytan koka upp. Låt nu grytan småputtra i cirka 10 minuter. Tillsätt nu grönsakerna och svampen. Låt småkoka i ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och varmhåll grytan. Servera grytan med ris, potatis eller nybakat bröd. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Grön bufféGrön buffé till Kristi himmelfärdsdagLånghelg eller bara en ledig dag? Ta chansen att bjuda på enkel vårbuffé med smakrika och överraskande primörer, varför inte ogräspaj med kirskål! MorotskakaLätt och godLättbakad och saftig - men också mager. Prova ett gott recept på morotskaka utan onödiga kalorier. Varma sopporSnabb ärtsoppaMed en enkel mixer lagar du snabbt några riktigt goda soppor. På några minuter kan du sno ihop en krämig och smakrik morotssoppa till lunchen. Lika enkelt lagar du potatissoppan eller den släta svampsoppan som ska bli förrätt till söndagssteken. En god variant på grön ärtsoppa, med äppelcider och dragon passar utmärkt både till lunch och förrätt. Gott kan faktiskt vara snabbt! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|