Chili sin carneVegetarisk variant av den populära, kryddiga böngrytan. Här med hela bitar av quorn. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Rensa och skölj chilin. Finhacka den. Skala och klyfta löken. Skala och skär morot och palsternacka i stora bitar. Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Rensa, skölj och dela champinjonerna. Fräs chilin och grönsakerna i en stekgryta så de får fin färg och börjar mjukna. Lyft ut grönsakerna och stek champinjonerna lätt. Lyft ur svampen och ställ åt sidan. Stek quornbitarn så att de får fin färg. Lägg i vitlöken, kryddorna och honung. Tillsätt bönor, tomatkross, vatten, buljong och puré och låt grytan koka upp. Låt nu grytan småputtra i cirka 10 minuter. Tillsätt nu grönsakerna och svampen. Låt småkoka i ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och varmhåll grytan. Servera grytan med ris, potatis eller nybakat bröd. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Snabba mat-pannkakorPannkaksfest med franska galetter!Lyxa till vardagskvällen eller bara variera torsdagspannkakan? Franska bovetepannkakor, galetter med fyllning är värdig snabbmat! SoppreceptKlassiska sopporNär det är grått ute värmer en soppa. Laga klassisk gulaschsoppa eller vegetariskt! SurdegsbrödHembakat med klass
Surdegsbakandet stannade inte vid att bli en våg. Det är en alldeles för bra metod för att glömmas bort! Vi hjälper dig komma igång med din egen surdeg så du kan baka allt från grovt rågbröd med russin till ljust formbröd. Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|